Who's Who?

Aceasta activitate este dedicata echipelor care au ca obiectiv principal comunicarea, socializarea si cunoasterea reciproca.

Se poate adapta foarte usor sesiunilor de meeting, conferintelor sau oricarui alt eveniment online fiind un instrument foarte eficient pentru echipele care lucreaza la distanta.

Este un joc relaxant, fara limita de timp sau numar de participanti. Participatii trebuie sa raspunda la anumite intrebari care ii definesc, rezultand astfel un profil care se transforma intr-un personaj din joc. Acest personaj, ulterior, se poate asocia cu alte personaje similare, ceea ce presupune o relationare intre membrii echipei pe baza caracteristicilor personale, fara a se cunoaste initial.

Who's Who?

Game Play

Iata cateva idei despre desfasurarea jocului Who’s Who.

 • Initial, fiecare dintre participanti v-a raspunde la un set de intrebari simple din care va rezulta un personaj care il caracterizeaza.
 • Jucatorii vor trebui sa intre in contact cu colegii lor pentru a raspunde la intrebari si a le descoperi trasaturile si interesele, astfel adaugand personajul lor la colectie.
 • Timpul fiind limitat, provocarea este de a colectiona cat mai multe personaje si de a cunoaste cat mai multi colegi.
 • Contactul se va face prin tooluri de comunicare Web, prestabilite in faza de organizare.

Astfel, activitatea ofera fiecarei persoane sansa de a se conecta altfel cu membrii echipei sale, de a socializa si de as e cunoaste mai bine, incurajand conversatiile face to face. Who’s who este un excelent ICE BREAKER.

Pregatire si materiale necesare

Pentru aceasta activitate, fiecare participant va avea nevoie de un calculator cu conexiune la internet, pentru comunicarea cu colegii, si un smartphone sau tableta pe care vor instala aplicatia care contine jocul, fiind compatibila cu sistemele de operare Android si IOS.

Echipa TopTeambuilding va avea grija sa comunice toate instructiunile privind descarcarea aplicatiei inainte de ziua in care va avea loc activitatea de Teambuilding cat si informatiile de conectare.

Mod de desfasurare

Participantii vor fi invitati intr-o conferinta Zoom, intr-o “sala” comuna, unde vor primi instructiunile privind utilizarea aplicatiei si regulile jocului. Dupa care, fiecare dintre ei se va muta in “camera” separata, creata in prealabil pentru echipa din care face parte, pentru completarea activitatii. Un trainer va ramane disponibil pentru orice intrebare si suport in camera principala, une se vor putea re-conecta, oricand doresc, teamliderii echipelor.

Dupa terminarea jocului, membrii echipelor vor reveni in sala principala pentru concluzii si dezbateri privind desfasurarea activitatii.

Ce va ofera aceasta activitate?

- Reconectarea echipelor intr-un mediu informal din orice colt al lumii.
- Activitati personalizate in functie de tipul evenimentului si obiectivele acestuia, particularitatile companiei si preferintele echipei dumneavoastra.
- Facilitarea conexiunii si crearea de lagaturi prin fun.
- Constientizarea problemelor actuale, si imbunatatirea proceseului de invatare.
- Dezvoltarea competentelor ca agilitatea in luarea de decizii si adaptarea la schimbari.

Ce va oferim noi?

- Activitati si concepte de Teambuilding adaptate si personalizate oricarui tip de echipa, indiferent de obiectivele urmarite si numarul de persoane.
- Adaptarea sau integrarea acestor activitati in concepte complexe si evenimente dedicate.
- Organizarea si comunicarea cu echipele in prealabil, pregatirea pentru eveniment.
- Suport complet pe intreaga perioada de desfasurare a activitatii.
- Disponibilitate si implicare a minim 2 traineri, in functie de numarul echipelor participante, pentru asigurarea bunei desfasurari.
- Animarea evenimentului de catre persoane dedicate si speakeri profesionisti pentru o experienta completa.
- Materiale de prezentare a rezultatelor echipelor prin poze si video.
- Follow up si concluzionare, idei si plan de actiuni pentru activitati viitoare, adaptate in functie de rezultatele evenimentului.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii