Evolutie, Integrare si Responsabilitate Sociala

Responsabilitatea sociala corporativa este un concept care capata importanta in mod constant. Se refera la angajamentul companiilor in dezvoltarea durabila la nivel social, mediu inconjurator si economic si la integrarea acestor concepte in strategia lor.

Aliniat cu aceasta ideologie, un Teambuilding CSR respecta aceste trei dimensiuni, le promoveaza si ii ajuta pe participant sa constientizeze importanta dezvoltarii durabile.Poate fi vorba de o zi pe care echipa o dedica unei cauze sociale sau activitati si jocuri personalizate bazate pe concepte ca: cum este reciclat materialul folosit in viața de zi cu zi? Cum poti da o a doua viata obiectelor folosite? Cum construim impreuna ceva durabil? Atatea probleme interesante de abordat in echipa!

In plus, un Teambuilding CSR este o modalitate excelenta de a uni o echipa in jurul unor viziuni si valori comune promovate de companie. Este o contributie si un angajament responsabil pentru problemele actuale importante, care permit unei companii sa se incadreze intr-un cadru social mai larg si sa contribuie la evolutia in acest sens a angajatilor sai.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii