Teambuilding CSR

Evolutie, Integrare si Responsabilitate Sociala

Responsabilitatea sociala corporativa este un concept care capata importanta in mod constant. Se refera la angajamentul companiilor in dezvoltarea durabila la nivel social, mediu inconjurator si economic si la integrarea acestor concepte in strategia lor.

Aliniat cu aceasta ideologie, un Teambuilding CSR respecta aceste trei dimensiuni, le promoveaza si ii ajuta pe participant sa constientizeze importanta dezvoltarii durabile.Poate fi vorba de o zi pe care echipa o dedica unei cauze sociale sau activitati si jocuri personalizate bazate pe concepte ca: cum este reciclat materialul folosit in viața de zi cu zi? Cum poti da o a doua viata obiectelor folosite? Cum construim impreuna ceva durabil? Atatea probleme interesante de abordat in echipa!

In plus, un Teambuilding CSR este o modalitate excelenta de a uni o echipa in jurul unor viziuni si valori comune promovate de companie. Este o contributie si un angajament responsabil pentru problemele actuale importante, care permit unei companii sa se incadreze intr-un cadru social mai larg si sa contribuie la evolutia in acest sens a angajatilor sai.

O zi dedicata igienizarii spatiilor verzi, constructia de adaposturi pentru animale sau activitati si jocuri cu tematici CSR…conceptele sunt personalizate in functie de valorile si obiectivele  echipei dumneavoastra.

Restabilirea unei zone pentru copii, reamenajarea unei scoli, programe caritative… fiecare activitate e speciala pentru un Teambuilding cu scop nobil.

Client Stories

Echipe cu Experiente de succes

O experienta inedita cu o echipa dinamica care a acceptat provocarea de a descoperi Budapesta prin intermediul unei aplicatii de orientare virtuala.

Membrii echipei Brenntag si-au depasit limitele intr-un Teambuilding altfel, cu provocari in cascadele si pesterile din Cheile Butii.

Oportunitate unica pentru echipa CFT, de a dezvolta abilitati de navigare si au inteles importanta rolului fiecarui membru in atingerea obiectivului comun.

De data aceasta provocarea a fost pentru noi, echipa Topteambuilding… Implimentarea unui concept nou cu echipa romano-franceza Idemia.

Am fost placut surprinsi de ideea de promovare a modelului sustenabil, abordata de echipa BADSI in cadrul acestei activitati de proiectare si construire a masinilor pentru un viitor durabil.

Ca in fiecare an, am sarbatorit impreuna cu VIVA Credit, sfarsitul unui an de succes.

Testimoniale

Ce spun clientii nostri

Catalin Ceausu
Managing Director
Intens, superb, greu, frumos, provocator, MAI VREM!!
Silvia Dascalu
Finance Director SEE
"Organizarea a fost exceptionala, activitatile fiind de exterior si de interior, ceea ce ne-a ajutat sa nu avem timpi morti, caci vremea a fost capricioasa, iar moderatorii s-au integrat nemaipomenit cu echipa Goodyear. De atunci am colaborat in fiecare an, alegind activitati din ce in ce mai antrenante si mai deosebite: croaziera in Delta, rafting pe Nera, tiroliana etc... unde, pe linga organizare, am fost impresionati de atentia legata de toate detaliile ce tineau de secutitatea oamenilor in fiecare dintre activitati."
Mihnea Spataru
Team Leader

"Obiectivul companiei Genpact pentru aceasta actiune a fost pe deplin realizat, in sensul ca angajatii deplasati au dovedit spirit de echipa in cadrul activitatilor propuse de firma dvs, combativitate si eficienta la nivelul asteptarilor si au putut beneficia si de o distactie pe cinste intr-un cadru natural deosebit."

Laurentiu Ionut Stan
General Director
"Colaboram de 10 ani cu cei de la Top Teambulding si putem spune ca am trait experiente unice. In fiecare an au venit cu propuneri inedite pe apa sau pe uscat, atat in tara cat si in strainatate. Ne leaga foarte tare profesionalismul de care dau dovada in organizarea evenimentului si experientele traite care sunt la superlativ.Aventura, adrenalina, imprevizibil, provocare, entuziasm si muuulta distractie sunt doar cateva dintre starile prin care am trecut de fiecare data alaturi de Top Teambuilding! Prin profesionalismul lor, pasiunea pe care o pun in ceea ce fac, au reusit sa transforme fiecare experienta in amintiri de nepretuit."