Fun @ Work

Un concept interactiv care presupune reprezentarea unor situatii depasirea carora necesita agilitate, strategie, colaborare si comunicare in echipa, in care fiecare membru, avand un rol bine definit, va trebui sa vina cu un aport de idei si pareri, sa se puna de acord asupra unor aspecte sau situatii decizionale, si sa gaseasca solutii impreuna.

Aceasta activitatea se poate desfasura atat pe o zi cat si ongoing, dezvoltand situatii complexe, care necesita interventia echipelor periodic (de exemplu: 1 sesiune pe saptamana = o noua situatie surpriza), favorizand astfel comunicarea in afara mediului de lucru si buna dispozitie in cadrul echipelor.

Fun @ Work

Game Play

Structura si obiectivele jocului Treasure Islands:

 • Echipele vor fi impartite in clanuri a cate 2-4 persoane. Prima persoana care acceseaza jocul devine liderul clanului.
 • Jocul este compus din 10 misiuni, fiecare misiune avand un obiectiv si un traseu diferit. Misiunile sunt vizibile doar liderului echipei.
 • Liderul poate incerca sa introduca solutia de mai multe ori. Daca clanul nu reuseste sa gaseasca solutia unei misiuni timp de 10 minute, liderul poate apela la „Whisperer” pentru ajutor. Daca clanul reuseste sa rezolve toate 10 misiuni fara ajutor, primesc puncte in plus.
 • Jocul se bazeaza pe colaborare si increderea liderului in echipa lui, de aceea, acestia trebuie sa comunice la fiecare pas.

Task-urile sunt simple la prima vedere dar necesita atentie la detalii si spirit de deductie, sunt aptitudini importante de care vor trebui sa dea dovada echipele participante.

Pregatire si materiale necesare

Pentru aceasta activitate, fiecare participant va avea nevoie de un calculator cu conexiune la internet, pentru comunicarea cu colegii, si un smartphone sau tableta pe care vor instala aplicatia care contine jocul, fiind compatibila cu sistemele de operare Android si IOS. Echipa TopTeambuilding va avea grija sa comunice toate instructiunile privind descarcarea aplicatiei inainte de ziua in care va avea loc activitatea de Teambuilding cat si informatiile de conectare.

Mod de desfasurare

Participantii vor fi invitati intr-o conferinta Zoom, intr-o “sala” comuna, unde vor primi instructiunile privind utilizarea aplicatiei si regulile jocului si pentru a stabili un teamlider pentru fiecare echipa. Dupa care, fiecare dintre ei se va muta in “camera” separata, creata in prealabil pentru echipa din care face parte, pentru completarea activitatii. Un trainer va ramane disponibil pentru orice intrebare si suport in camera principala, une se vor putea reconecta, oricand doresc, teamliderii echipelor. Dupa terminarea jocului, membrii echipelor vor reveni in sala principala pentru concluzii si dezbateri privind desfasurarea activitatii.

Ce va ofera aceasta activitate?

- Reconectarea echipelor intr-un mediu informal din orice colt al lumii.
- Activitati personalizate in functie de tipul evenimentului si obiectivele acestuia, particularitatile companiei si preferintele echipei dumneavoastra.
- Facilitarea conexiunii si crearea de lagaturi prin fun.
- Constientizarea problemelor actuale, si imbunatatirea proceseului de invatare.
- Dezvoltarea competentelor ca agilitatea in luarea de decizii si adaptarea la schimbari.

Ce va oferim noi?

- Activitati si concepte de Teambuilding adaptate si personalizate oricarui tip de echipa, indiferent de obiectivele urmarite si numarul de persoane.
- Adaptarea sau integrarea acestor activitati in concepte complexe si evenimente dedicate.
- Organizarea si comunicarea cu echipele in prealabil, pregatirea pentru eveniment.
- Suport complet pe intreaga perioada de desfasurare a activitatii.
- Disponibilitate si implicare a minim 2 traineri, in functie de numarul echipelor participante, pentru asigurarea bunei desfasurari.
- Animarea evenimentului de catre persoane dedicate si speakeri profesionisti pentru o experienta completa.
- Materiale de prezentare a rezultatelor echipelor prin poze si video.
- Follow up si concluzionare, idei si plan de actiuni pentru activitati viitoare, adaptate in functie de rezultatele evenimentului.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii