Teambuilding - Inovative

Programe de Teambuilding

Kilimanjaro Challenge

In urma acestei experiente, participantii vor fi invitati sa analizeze ce s-a intamplat in timpul exercitiului, cum deciziile lor au influentat evenimentele din timpul expeditiei  si sa compare aceste observații cu circumstantele din viata reala.

Programe de Teambuilding

Operatiunea Pelicanu

Operatiunea Pelicanu’ este un mod ingenios de a-ti provoca echipa sa lucreze impreuna si sa treaca peste incercari asemanatoare cu cele intalnite in mediul de lucru, insa bine deghizate sub activitati distractive si funny care ii va implica.

Programe de Teambuilding

Action Games

Activitatile de teambuilding virtual se pot construi cu ajutorul unei Aplicatii mobile, in care se pot defini concepte de lucru in echipa care pot include activitati competitive de problem solving, learning, story telling sau creativitate.

Teambuilding - Provocatoare

Programe de Teambuilding

Adventure Team

Fie ca e vorba de canyoning prin cascade montane, rafting sau rapel in pestera, trasee de speologie sau chiar scufundari in lacuri glaciare, toate acestea pot fi combinate intr-un traseu de aventura si experiente inedite pentru un Teambuilding la extrem.

Programe de Teambuilding

Sailing Regata

Ce ar putea fi mai eficient decat un weekend de navigare cu barca pentru o team building reusit?Construirea unei echipe de navigație este un exercițiu excelent pentru a comunica o cultura corporativa si valori comune in cadrul unui grup.

Programe de Teambuilding

Survivor

Inspirat din popularul TV show „Survivor”, aceast program este extrem de energic si plin de provocari. Conceput pentru a-i testa pe membrii echipei tale mental, fizic și emotional si are toata emotia și drama experientei reale.

Boot-camp-logo

Boot Camp

Pronuntarea acestui cuvant trimite creierul direct la antrenamentele military. Noi am scos putin cuvantul din tipar si am creat un concept antrenant, provocator, incitant dar si funny in acelasi timp

Teambuilding - Competitive

Programe de Teambuilding

Constructia de Masinute

Nimic nu vine usor intr-o provocare la fel de interesanta si competitiva ca aceasta, echipele trebuind sa demonstreze capacitatea masinilor intr-o cursa reala. Este nevoie de disciplina, coordonare si planificare.

Programe de Teambuilding

Vanatoarea de Resurse

Acest concept este unul dintre cele mai antrenante din punct de vedere al perspicacitatii.Fiind  unul dintre cele mai populare programe, Vanatoarea de Resurse este foarte distractiva și, fara indoiala, va ramane o amintire frumoasa pentru  echipa.

Programe de Teambuilding

Olimpiada Distractiei

Echipele vor participa la o competitie, cu echipamente mai putin conventionale, avand ca obiectiv stimularea muncii in echipa, a leadership-ului si a bunei dispozitii, prin participarea la probe fizice, de coordonare, agilitate si suport reciproc.

Strategy Race

Strategy Race

Un concept dinamic, în care echipele pot stabili strategia prin care să participe la cat mai multe provocari, în timp limitat, tinând cont de durata probelor, gradul de dificultate și punctajul alocat.

Teambuilding - Creative

Programe de Teambuilding

Civilizatiile Viitorului

Civilizatiile Universului este un concept ce imbina munca in echipa cu exprimarea creativa si comunicarea intr-un program ce va testa capacitatea de exprimare a participantilor, de asumare a roulurilor si de a face compromisuri.

Programe de Teambuilding

Photo Challenge

Concept ce imbina creativitatea cu munca in echipa, intr-o activitate distractiva, in care membrii echipei trebuie sa resolve sarcini si provocari prin reproducere fotografica. Pe langa distractie, participantii vor ramane si cu amintirile fotografiilor facute!

Programe de Teambuilding

Orasul Viitorului

Aceasta activitate presupune construirea machetei unui oras, asigurandu-se de fluxul si infrastructura unui oras functional. Atat viziunea de ansamblu, cat si atentia la detalii vor trebui combinate, astfel incat comunitatea creata sa functioneze perfect.

filmari-profesionale

Variety Show

Arta poate fi exprimată în multe moduri, dar mereu este frumoasă și surprinzătoare. Această activitate a fost creată cu gândul la diversitate, scoaterea participanților din zona de confort și competiție demnă de televiziune.

Teambuilding Personalizat

Pentru mai multe categorii de programe de Teambuilding

Daca doresti sa organizezi un teambuilding, ne poti solicita o oferta personalizata apasand butonul de mai jos si completand formularul de ``Teambuilding in 30 de secunde!``

    Informatii eveniment

    Informatii contact