Programe de Teambuilding

Cele mai inovative

Operatiunea Pelicanu’ este un mod ingenios de a-ti provoca echipa sa lucreze impreuna si sa treaca peste incercari asemanatoare cu cele intalnite in mediul de lucru, insa bine deghizate sub activitati distractive si funny care ii va implica.

Vezi detalii

Activitatile de teambuilding virtual se pot construi cu ajutorul unei Aplicatii mobile, in care se pot defini concepte de lucru in echipa care pot include activitati competitive de problem solving, learning, story telling sau creativitate.

Vezi detalii

In urma acestei experiente, participantii vor fi invitati sa analizeze ce s-a intamplat in timpul exercitiului, cum deciziile lor au influentat evenimentele din timpul expeditiei  si sa compare aceste observații cu circumstantele din viata reala.

Vezi detalii
Programe de Teambuilding

Cele mai provocatoare

Fie ca e vorba de canyonning prin cascade montane, rafting sau rapel in pestera, trasee de speologie sau chiar scufundari in lacuri glaciare, toate acestea pot fi combinate intr-un traseu de aventura si experiente inedite pentru un Teambuilding la extrem.

Vezi detalii

Ce ar putea fi mai eficient decat un weekend de navigare cu barca pentru o team building reusit?Construirea unei echipe de navigație este un exercițiu excelent pentru a comunica o cultura corporativa si valori comune in cadrul unui grup.

Vezi detalii

Programul este conceput pentru a-i testa pe membrii echipei atat mental, fizic. Fie ca se desfasoara in zona montana, pe malul marii sau delta, provocarea izolarii, a resurselor limitate si a probelor energice, va duce participantii aproape de testarea limitelor.

Vezi detalii
Programe de Teambuilding

Cele mai competitive

Echipele vor participa la o competitie, cu echipamente mai putin conventionale, avand ca obiectiv stimularea muncii in echipa, a leadership-ului si a bunei dispozitii, prin participarea la probe fizice, de coordonare, agilitate si suport reciproc.

Vezi detalii

Nimic nu vine usor intr-o provocare la fel de interesanta si competitiva ca aceasta, echipele trebuind sa demonstreze capacitatea masinilor intr-o cursa reala. Este nevoie de disciplina, coordonare si planificare.

Vezi detalii

Acest concept este unul dintre cele mai antrenante din punct de vedere al perspicacitatii. Fiind  unul dintre cele mai populare programe, Vanatoarea de Resurse este foarte distractiva și, fara indoiala, va ramane o amintire frumoasa pentru  echipa.

Vezi detalii
Programe de Teambuilding

Cele mai creative

Civilizatiile Universului este un concept ce imbina munca in echipa cu exprimarea creativa si comunicarea, intr-un program ce va testa capacitatea de exprimare a participantilor, de asumare a roulurilor si de a face compromisuri.

Vezi detalii

Concept ce imbina creativitatea cu munca in echipa, intr-o activitate distractiva, in care membrii echipei trebuie sa resolve sarcini si provocari prin reproducere fotografica. Pe langa distractie, participantii vor ramane si cu amintirile fotografiilor facute!

Vezi detalii

Aceasta activitate presupune construirea machetei unui oras, asigurandu-se de fluxul si infrastructura unui oras functional. Atat viziunea de ansamblu, cat si atentia la detalii vor trebui combinate, astfel incat comunitatea creata sa functioneze perfect.

Vezi detalii

Pentru mai multe categorii de programe de Teambuilding