Business for five

Busines for Five este o simulare de business in care jucatorii au diferite roluri in companie si colaboreaza ca sa obtina un profit cat mai bun. Echipa trebuie sa planifice bugetul, sa colaboreze cusubcontractorii, sa organizeze partea de logistica, sa optimizeze linia de productie si sa faca cele mai bune oferte clientilor.

Intrucat pe parcursul jocului apar circumstante neprevazute, echipa trebuie sa colaboreze in luarea deciziilor si anticiparea elementelor de risc pentru o gestionare cat mai eficienta a timpului, resurselor si comenzilor primite de la client.

Business for five

Game Play

Iata cateva idei despre desfasurarea jocului Business 4 Five.

 • Jocul se desfasoara in echipe a cate 5 persoane, fiecare persoana avand un anumit rol in aceasta simulare de business: CEO, Director, Manager, Manager Logistica si Manager de productie.
 • Faza initiala consta in distribuirea rolurilor si alegerea unei strategii in functie de resursele initiale, posibilitatile fiecarui personaj si comenzile primite.
 • Pe parcursul jocului, echipa va urmari strategia stabilita scopul lor fiind sa produca cat mai multe produse pentru a satisface comenzile si pentru a avea un venit cat mai mare la final.
 • Insa, vor aparea si multe provocari pentru depasirea carora vor trebui sa ia decizii rapide si sa se reorganizeze pentru a evita pierderile.

Aceasta activitate, in afara de faptul ca ii provoaca pe participanti la comunicare si colaborare , are ca obiectiv testarea si dezvoltarea capacitatii de a reactiona pozitiv la situatiile de stres si de a gasi o solutie rapida impreuna pentru a avansa. Este un tool excelent pentru a provoca subiecte de discutii ca importanta fiecarui membru intr-o echipa si respectul diferentelor.

Pregatire si materiale necesare

Pentru aceasta activitate, fiecare participant va avea nevoie de un calculator cu conexiune la internet, pentru comunicarea cu colegii, si un smartphone sau tableta pe care vor instala aplicatia care contine jocul, fiind compatibila cu sistemele de operare Android si IOS.

Echipa TopTeambuilding va avea grija sa comunice toate instructiunile privind descarcarea aplicatiei inainte de ziua in care va avea loc activitatea de Teambuilding cat si informatiile de conectare.

Mod de desfasurare

Participantii vor fi invitati intr-o conferinta Zoom, intr-o “sala” comuna, unde vor primi instructiunile privind utilizarea aplicatiei si regulile jocului. Dupa care, fiecare dintre ei se va muta in “camera” separata, creata in prealabil pentru echipa din care face parte, pentru completarea activitatii. Un trainer va ramane disponibil pentru orice intrebare si suport in camera principala, une se vor putea re-conecta, oricand doresc, teamliderii echipelor.

Dupa terminarea jocului, membrii echipelor vor reveni in sala principala pentru concluzii si dezbateri privind desfasurarea activitatii.

Ce va ofera aceasta activitate?

- Reconectarea echipelor intr-un mediu informal din orice colt al lumii.
- Activitati personalizate in functie de tipul evenimentului si obiectivele acestuia, particularitatile companiei si preferintele echipei dumneavoastra.
- Facilitarea conexiunii si crearea de lagaturi prin fun.
- Constientizarea problemelor actuale, si imbunatatirea proceseului de invatare.
- Dezvoltarea competentelor ca agilitatea in luarea de decizii si adaptarea la schimbari.

Ce va oferim noi?

- Activitati si concepte de Teambuilding adaptate si personalizate oricarui tip de echipa, indiferent de obiectivele urmarite si numarul de persoane.
- Adaptarea sau integrarea acestor activitati in concepte complexe si evenimente dedicate.
- Organizarea si comunicarea cu echipele in prealabil, pregatirea pentru eveniment.
- Suport complet pe intreaga perioada de desfasurare a activitatii.
- Disponibilitate si implicare a minim 2 traineri, in functie de numarul echipelor participante, pentru asigurarea bunei desfasurari.
- Animarea evenimentului de catre persoane dedicate si speakeri profesionisti pentru o experienta completa.
- Materiale de prezentare a rezultatelor echipelor prin poze si video.
- Follow up si concluzionare, idei si plan de actiuni pentru activitati viitoare, adaptate in functie de rezultatele evenimentului.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii