Corporate Events

Planificarea si organizarea Evenimentelor Corporative

Evenimentele corporative sunt un instrument de management incredibil pentru companii, generatoare de experiente si rezultate.

Calitatea evenimentului dumneavoastra poate determina modul in care participantii vor vedea compania sau marca. Acesta este motivul pentru care investim resurse si pasiune, luand in consideratie fiecare detaliu, si prin activarea modului „solutii” in fata provocarilor si situatiilor neprevazute va oferim cele mai bune alternative in functie de nevoile dumneavoastra, asigurand conexiunea intre fiecare persoana si fiecare element, pe toata durata planificarii si desfasurarii evenimentului.

In dependenta de numarul de participanti, perioada, timp si resurse alocate, va oferim solutii de organizare optime pentru un eveniment reusit.

Acceptam provocarea de a va furniza un eveniment Gala, gandit si personalizat pana la cele mai mici detalii, dupa cele mai inalte standarde si tendinte de moment.

Christmas Party, Garden Party, petreceri tematice…sau alte concepte de evenimente corporate, pentru momente de neuitat impreuna cu echipa ta.

Client Stories

Echipe cu Experiente de succes

O experienta inedita cu o echipa dinamica care a acceptat provocarea de a descoperi Budapesta prin intermediul unei aplicatii de orientare virtuala.

Membrii echipei Brenntag si-au depasit limitele intr-un Teambuilding altfel, cu provocari in cascadele si pesterile din Cheile Butii.

Oportunitate unica pentru echipa CFT, de a dezvolta abilitati de navigare si au inteles importanta rolului fiecarui membru in atingerea obiectivului comun.

De data aceasta provocarea a fost pentru noi, echipa Topteambuilding… Implimentarea unui concept nou cu echipa romano-franceza Idemia.

Am fost placut surprinsi de ideea de promovare a modelului sustenabil, abordata de echipa BADSI in cadrul acestei activitati de proiectare si construire a masinilor pentru un viitor durabil.

Ca in fiecare an, am sarbatorit impreuna cu VIVA Credit, sfarsitul unui an de succes.

Testimoniale

Ce spun clientii nostri

Catalin Ceausu
Managing Director
Intens, superb, greu, frumos, provocator, MAI VREM!!
Silvia Dascalu
Finance Director SEE
"Organizarea a fost exceptionala, activitatile fiind de exterior si de interior, ceea ce ne-a ajutat sa nu avem timpi morti, caci vremea a fost capricioasa, iar moderatorii s-au integrat nemaipomenit cu echipa Goodyear. De atunci am colaborat in fiecare an, alegind activitati din ce in ce mai antrenante si mai deosebite: croaziera in Delta, rafting pe Nera, tiroliana etc... unde, pe linga organizare, am fost impresionati de atentia legata de toate detaliile ce tineau de secutitatea oamenilor in fiecare dintre activitati."
Mihnea Spataru
Team Leader

"Obiectivul companiei Genpact pentru aceasta actiune a fost pe deplin realizat, in sensul ca angajatii deplasati au dovedit spirit de echipa in cadrul activitatilor propuse de firma dvs, combativitate si eficienta la nivelul asteptarilor si au putut beneficia si de o distactie pe cinste intr-un cadru natural deosebit."

Laurentiu Ionut Stan
General Director
"Colaboram de 10 ani cu cei de la Top Teambulding si putem spune ca am trait experiente unice. In fiecare an au venit cu propuneri inedite pe apa sau pe uscat, atat in tara cat si in strainatate. Ne leaga foarte tare profesionalismul de care dau dovada in organizarea evenimentului si experientele traite care sunt la superlativ.Aventura, adrenalina, imprevizibil, provocare, entuziasm si muuulta distractie sunt doar cateva dintre starile prin care am trecut de fiecare data alaturi de Top Teambuilding! Prin profesionalismul lor, pasiunea pe care o pun in ceea ce fac, au reusit sa transforme fiecare experienta in amintiri de nepretuit."