Secret Agents

„Secret Agents” este un concept de teambuilding care își propune să transforme membrii echipei tale în agenți secreți pentru o zi. Acesta este un program unic și provocator destinat activităților virtuale de echipă, punând accent pe colaborare și interacțiune.

Acest scenariu se concentrează pe o organizație globală numită „Syndicate”, care cauzează probleme majore societății. Agențiile secrete au recrutat patru noi agenți – membrii echipei tale – pentru a investiga acest caz și a împiedica infractorii să provoace și mai multe daune în lume.

Misiunea nu este deloc ușoară: agenții vor trebui să se concentreze, să comunice eficient și să colaboreze la fiecare pas pentru a reuși în această misiune de echipă. Sarcinile pot fi complexe și provocatoare, necesitând o gândire strategică și o coordonare eficientă.

„Secret Agents” este activitatea perfectă pentru echipele care lucrează la distanță și care au nevoie de o reconectare într-un mediu care îmbină colaborarea cu distracția, departe de contextul obișnuit de lucru.

Secret Agents

Game Play

Iata cateva idei despre desfasurarea jocului Secret Agents.

 • Distribuire in echipe a cate 4 persoane.
 • Jocul se desfasoara pe harta lumii unde agentii trebuie sa calatoreasca intre 16 orase.
 • Cand ajung intr-un oras, jucatorii gasesc mesaje, inregistrari, puzzle si agenti virtuali.
 • Unele indicii sunt dedicate unui jucator specific, astfel fiecare trebuie sa colaboreze cu echipa pentru schimb de informatii pentru a avansa in rezolvarea misiunii.
 • Iconitele oraselor sunt diferite pentru fiecare jucator, culorile si numerele variaza. Un exemplu de utilizare a acestor indicia este: “Studiaza harta si zboara catre orasul care este insemnat cu culoarea verde pentru toti jucatorii . Acolo veti intalni agentul 007, care va va da o informatie importanta!”
 • Agentii isi pot transfera bani prin banca care se afla in New York ca sa se ajute reciproc, daca unul dintre ei este blocat din cauza bugetului scazut.

Aceasta activitate, la prima vedere relaxanta, contine multe surprize care ii va implica total pe participanti si care ii va provoca sa colaboreze, sa ia decizii rapide si sa se adapteze situatiilor neprevazute pentru a duce la bun sfarsit misiunile. Deasemenea, atentia le detalii si spiritul de deductie, sunt aptitudini importante de care vor trebui sa dea dovada.

Pregatire si materiale necesare

Pentru aceasta activitate, fiecare participant va avea nevoie de un calculator cu conexiune la internet, pentru comunicarea cu colegii, si un smartphone sau tableta pe care vor instala aplicatia care contine jocul, fiind compatibila cu sistemele de operare Android si IOS.

Echipa TopTeambuilding va avea grija sa comunice toate instructiunile privind descarcarea aplicatiei inainte de ziua in care va avea loc activitatea de Teambuilding cat si informatiile de conectare.

Mod de desfasurare

Participantii vor fi invitati intr-o conferinta Zoom, intr-o “sala” comuna, unde vor primi instructiunile privind utilizarea aplicatiei si regulile jocului si pentru a stabili un teamlider pentru fiecare echipa. Dupa care, fiecare dintre ei se va muta in “camera” separata, creata in prealabil pentru echipa din care face parte, pentru completarea activitatii. Un trainer va ramane disponibil pentru orice intrebare si suport in camera principala, une se vor putea reconecta, oricand doresc, teamliderii echipelor.

Dupa terminarea jocului, membrii echipelor vor reveni in sala principala pentru concluzii si dezbateri privind desfasurarea activitatii.

Ce va ofera aceasta activitate?

- Reconectarea echipelor intr-un mediu informal din orice colt al lumii.
- Activitati personalizate in dependenta de tipul evenimentului si obiectivele aceatuia, particularitatile companiei si preferintele echipei dumneavoastra.
- Generarea de engagement si implicare din partea echipelor.
- Sensibilizarea la problemele actuale, si imbunatatirea proceseului de invatare.
- Testarea competintelor ca agilitatea in luarea de decizii cat si adaptarea la schimbari.

Ce va oferim noi?

- Activitati si concepte de Teambuilding adaptate si personalizate oricarui tip de echipa, indiferent de obiectivele urmarite si numarul de persoane.
- Adaptarea sau integrarea acestor activitati in concepte complexe si evenimente dedicate.
- Organizarea si comunicarea cu echipele in prealabil, pregatirea pentru eveniment.
- Suport complet pe intreaga perioada de desfasurare a activitatii.
- Disponibilitate si implicare a minim 2 traineri, in dependenta de numarul echipelor participante, pentru asigurarea bunei desfasurari.
- Animarea evenimentului de catre persoane dedicate si speakeri profesionisti pentru o experienta completa.
- Follow up si concluzionare, idei si plan de actiuni pentru activitati viitoare, adaptate in dependenta de rezultatele evenimentului.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii