Move Anywhere - Wellness Program

„Move Anywhere – Wellness Program” este un concept de teambuilding conceput special pentru echipele remote, menit să le scoată din rutina zilnică și să le provoace să iasă din zona de confort prin activități care necesită mișcare fizică.

Acest program competitiv poate fi implementat fie individual, fie în echipe, pentru a stimula un spirit sănătos de competiție. Participanții sunt provocați să se deplaseze în aer liber, să își raporteze activitățile fizice și să rezolve diverse provocări care solicită abilități de gândire și creativitate, cum ar fi provocările fotografice.

Obiectivul principal este să încurajeze mișcarea și bunăstarea în cadrul echipei, într-un mod distractiv și provocator. De asemenea, prin raportarea activităților fizice, se creează un sentiment de responsabilitate și implicare.

Finalul jocului poate include un premiu surpriză din partea companiei, ca recunoaștere a eforturilor depuse și a provocărilor acceptate. Astfel, „Move Anywhere – Wellness Program” oferă nu doar o experiență de teambuilding angajantă, ci și o ocazie pentru echipă să se mențină sănătoasă și activă.

Move Anywhere - Wellness Program

Game Play

Jocul se desfasoara pe maxim 54 de sesiuni, durata perioadei de activitate fiind ajustabila, in care participantii primesc o serie de taskuri si provocari atat fizice cat si mentale.Taskurile pot fi individuale si/sau combinate cu provocari de echipa, finalitatea acestora fiind indeplinirea unor misiuni si targets, in functe de rezultatele comune.

Echipele isi pot urmari in timp real progresul, iar membrii se pot incuraja reciproc pentru indeplinirea obiectivelor. In acelasi timp, in aplicatie, pot vedea si progresul celorlalte echipe, stimualnd astfel spritiul de competitie si motivand participantii sa se implice in sarcinile active.

Provocari si taskuri posibile:

 • move outdoor: se pot seta in functei de grad de dificultate, de la 1km pana la 3 sau 5 km zilnic.
 • brain teasers: puzzles si taskuri vizuale, pe care le pot rezolva individual sau in echipa.
 • raport feeling: o singura data pe perioada, fiecare participant poata sa transmita membrilor echipei sale starea sa de spirit. Astfel, acestia pot reactiona si intreprinde actiuni in functie de informatia primita de la colegi, pentru a imbunatati starea de spirit generala a echipei.
 • raport activitate fizica: o singura data pe perioada, fiecare membru raporteaza activitatile fizice, iar toata echipa este bonusata in functie de performanta comuna.
 • raport foto: in fiecare perioada, membrii echipei trebuie sa impartaseasca o poza individuala care sa transmita starea sa si interesele personale in momentul respectiv.

Aplicatia se poate customiza in termeni de durata, lungimea perioadei, obiectivele fizice si psihice, imagine si chiar brandul organizatiei.

Monitorizare: atat echipele cat si organziatorii, managementul sau echipele de HR, pot monitoriza progresul echipelor si informatiile transmise, care contin concluzii despre reusitele participantilor.

Ce va ofera aceasta activitate?

Printre beneficiile uni program de wellness pentru angajati se regasesc:

- Imbunatatirea starii fizice si a moralului echipei;
- Generare de engagement;
- Sensibilizarea echipelor cand despre starea de spirit a colegilor;
- Obtinerea unuei productivitati mai mari;
- Reducerea absenteismului;
- Reducerea costurilor de asistenta medicala.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii