Anubis Challenge

„Anubis Challenge | Action Games” este un concept de teambuilding care îmbină cunoștințele generale, perspicacitatea, provocările de tip puzzle și activitățile fizice într-un joc de tip quiz tematic.

Jocul este structurat pe patru nivele, fiecare cu provocări unice care necesită o combinație de cunoștințe, abilități și creativitate pentru a fi depășite. Echipele vor avea, de asemenea, ocazia să se confrunte cu provocări de tip foto sau video, care adaugă un element de distracție și dinamism.

Fiecare echipă va alege un clan care corespunde cu specificul și strategia lor, ținând cont de abilitățile pe care fiecare clan le oferă. Cu task-uri complexe și elemente-surpriză care apar pe parcurs, este esențial ca fiecare membru al echipei să aibă un rol specific și bine definit.

Colaborarea în cadrul echipei și strategia aleasă inițial vor departaja echipele în clasament prin acumulare de puncte și minimizarea penalităților. Întregul joc este îmbogățit printr-o imersiune în istoria captivantă a Egiptului Antic, adăugând un element de educație și interes cultural la provocările distractive ale jocului.

Anubis Challenge

Game Play

Iata cateva idei despre desfasurarea jocului Anubis Challenge.

 • Participantii vor fi impartiti in echipe a cate 5-6 persoane.
 • Fiecare echipa isi va alege un clan si vor pregati o strategie de joc in dependenta de perticularitatile clanului ales.
 • Pe parcurs ce vor avansa in joc, de la port spre templul lui Anubis, vor rezolva o serie de task-uri si provocari pentru care vor obtine puncte.
 • Se vor confrunta cu provocari fizice si surprize din partea clanurilor concurente, pe care vor trebui sa le depaseasca impreuna.

Aceasta activitate, fiind creata pe baza unui teplate Action Games pe o tematica aleasa de echipa noastra, poate fi personalizata in functie de particularitatile echipei sau a tematicii alese de catre dumneavoastra. Poate fi transformata atat intr-un joc distractiv cat si intr-un tool de invatare si testare a cunostintelor dintr-un anumit domeniu.

Pregatire si materiale necesare

Pentru aceasta activitate, fiecare participant va avea nevoie de un calculator cu conexiune la internet, pentru comunicarea cu colegii, si in plus, teamleaderul echipei va avea nevoie de un smartphone sau tableta pe care vor instala aplicatia care contine jocul, fiind compatibila cu sistemele de operare Android si IOS.

Echipa TopTeambuilding va avea grija sa comunice toate instructiunile privind descarcarea aplicatiei inainte de ziua in care va avea loc activitatea de Teambuilding cat si informatiile de conectare.

Mod de desfasurare

Participantii vor fi invitati intr-o conferinta Zoom, intr-o “sala” comuna, unde instructiunile de utilizarea aplicatiei si regulile jocului vor fi prezentate de catre moderatorii TopTeamBuilding. Dupa care, participantii se vor muta in “camera” separata, create in prealabil pentru echipa din care face parte, pentru continuarea activitatii. Moderatorii vor ramane disponibili pentru orice intrebare si suport in camera principala, unde se vor putea reconecta, oricand doresc, teamlederii echipelor.

Dupa terminarea jocului sau expirarea timpului stabilit, membrii echipelor vor reveni in sala principala pentru concluzii si dezbateri privind desfasurarea activitatii.

Ce va ofera aceasta activitate?

- Reconectarea echipelor intr-un mediu informal din orice colt al lumii.
- Activitati personalizate in functie de tipul evenimentului si obiectivele acestuia, particularitatile companiei si preferintele echipei dumneavoastra.
- Facilitarea conexiunii si crearea de lagaturi prin fun.
- Constientizarea problemelor actuale, si imbunatatirea proceseului de invatare.
- Dezvoltarea competentelor ca agilitatea in luarea de decizii si adaptarea la schimbari.

Ce va oferim noi?

- Activitati si concepte de Teambuilding adaptate si personalizate oricarui tip de echipa, indiferent de obiectivele urmarite si numarul de persoane.
- Adaptarea sau integrarea acestor activitati in concepte complexe si evenimente dedicate.
- Organizarea si comunicarea cu echipele in prealabil, pregatirea pentru eveniment.
- Suport complet pe intreaga perioada de desfasurare a activitatii.
- Disponibilitate si implicare a minim 2 traineri, in functie de numarul echipelor participante, pentru asigurarea bunei desfasurari.
- Animarea evenimentului de catre persoane dedicate si speakeri profesionisti pentru o experienta completa.
- Materiale de prezentare a rezultatelor echipelor prin poze si video.
- Follow up si concluzionare, idei si plan de actiuni pentru activitati viitoare, adaptate in functie de rezultatele evenimentului.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii