Murder Mistery

„Murder Mystery” este un concept de teambuilding care îi plasează pe participanți în rolul unei echipe de detectivi chemați să ajute la rezolvarea unui caz de crimă dificil.

Victima este Pablo El Sobar, un bucătar faimos din orașul Kitchenville, care a fost găsit fără viață pe podeaua bucătăriei sale. Restaurantul lui Pablo era un loc frecventat de oameni obișnuiți, politicieni și chiar gangsteri. Cauza morții lui Pablo este încă un mister, și cu toți oaspeții prezenți fiind membri ai cartelului mafiot al orașului, politia a apelat la cea mai prestigioasă echipă de detectivi pentru ajutor.

Misiunea voastră este să investigați locul crimei, să determinați cum și de ce a murit Pablo, să identificați principalii suspecți și, evident, să aflați care dintre ei l-a omorât, dacă într-adevăr a fost o crimă și nu doar un accident.

Acest concept este perfect pentru dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor, a gândirii critice și a lucrului în echipă. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a adăuga un element de suspans și distracție la orice eveniment de teambuilding.

Murder Mistery

Game Play

Este un concept interactiv si incitant, in care echipele sunt provocate sa rezolve un caz de crima complicat, in care nimic nu e ceea ce pare.
Elementele de suspans si interactiune sunt prezentate vizual de la locul faptei prin aplicatia de mobil, astfel participantii pot gasi dovezi reale, declaratii sub forma de mesaje sau probe pentru rezolvarea cat mai rapida a cazului.
Intrucat politia nu poate face legatura intre toate indiciile gasite, aceasta are nevoie de ajutorul echipei pentru a avansa in rezolvarea cazului.

Ce va ofera aceasta activitate?

- Reconectarea echipelor intr-un mediu informal din orice colt al lumii.
- Activitati personalizate in functie de tipul evenimentului si obiectivele acestuia, particularitatile companiei si preferintele echipei dumneavoastra.
- Facilitarea conexiunii si crearea de lagaturi prin fun.
- Constientizarea problemelor actuale, si imbunatatirea proceseului de invatare.
- Dezvoltarea competentelor ca agilitatea in luarea de decizii si adaptarea la schimbari.

Ce va oferim noi?

- Activitati si concepte de Teambuilding adaptate si personalizate oricarui tip de echipa, indiferent de obiectivele urmarite si numarul de persoane.
- Adaptarea sau integrarea acestor activitati in concepte complexe si evenimente dedicate.
- Organizarea si comunicarea cu echipele in prealabil, pregatirea pentru eveniment.
- Suport complet pe intreaga perioada de desfasurare a activitatii.
- Disponibilitate si implicare a minim 2 traineri, in functie de numarul echipelor participante, pentru asigurarea bunei desfasurari.
- Animarea evenimentului de catre persoane dedicate si speakeri profesionisti pentru o experienta completa.
- Materiale de prezentare a rezultatelor echipelor prin poze si video.
- Follow up si concluzionare, idei si plan de actiuni pentru activitati viitoare, adaptate in functie de rezultatele evenimentului.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii