Virtual Action Games

„Virtual Action Games” reprezintă un concept de team building ce transpune interacțiunile și provocările tradiționale ale activităților de echipă în mediul digital. Folosind o aplicație mobilă special concepută, participanții sunt angajați într-o serie de activități competitive care implică rezolvarea de probleme, învățare, povestire și creativitate.

Aceste activități se personalizează în funcție de specificul și dimensiunea grupului, cu tematici adaptate pentru a răspunde nevoilor și obiectivelor echipei. În plus, acestea pot fi integrate ușor în conferințele de grup sau pot fi oferite sub forma de provocări individuale cu un obiectiv comun, permitând astfel o adaptabilitate maximă.

„Virtual Action Games” oferă o varietate largă de concepte de joc, de la agenti speciali și escape room, până la simulări de afaceri, concursuri de fotografie, explorarea traseelor egiptene sau chiar un cooking show virtual. Toate acestea pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale echipei tale.

Indiferent de tematica aleasă, fiecare activitate este concepută pentru a îmbunătăți abilitățile de comunicare și de colaborare ale participanților, pentru a stimula gândirea creativă și pentru a oferi o experiență de team building plăcută și stimulativă în mediul digital. „Virtual Action Games” transformă ecranul într-un spațiu de întâlnire și de învățare interactivă, într-o manieră distractivă și captivantă.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii