Olimpiada Distractiei

„Olimpiada Distracției” este un concept de team building dinamic și plin de energie, unde echipele se angajează într-o competiție prietenoasă, utilizând echipamente neconvenționale și abordând o serie de probe unice. Acest concept este menit să stimuleze cooperarea, leadershipul și bună dispoziție, punând la încercare coordonarea, agilitatea și sprijinul reciproc al participanților.

Fiecare probă de concurs este supervizată de instructori calificați, care asigură atât siguranța cât și desfășurarea corectă a activităților. Locațiile outdoor sunt predefinite, fiecare cu un set de provocări și cu un sistem de evaluare și punctaj dedicat. Suportul operațional și materialele necesare pentru fiecare probă vor fi de asemenea asigurate.

Finalul „Olimpiadei Distracției” este marcat de o ceremonie de premiere, unde echipele au oportunitatea de a-și evalua propriile performanțe, precum și cele ale celorlalte echipe. Acest moment promovează obiectivitatea și solidaritatea, elemente cheie în construirea unui grup unitar. Prin reflectarea asupra succeselor și provocărilor întâmpinate, participanții sunt încurajați să învețe unul de la altul și să aprecieze contribuția fiecărui membru la succesul echipei. În acest mod, „Olimpiada Distracției” devine nu doar o experiență distractivă, ci și o oportunitate valoroasă de dezvoltare a echipei.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii