Survivor

„Survivor” este un concept de team building intens și captivant, conceput pentru a testa și a stimula membrii echipei atât pe plan mental, fizic, cât și emoțional. Această provocare plină de emoții și tensiuni va împinge participanții la limita abilităților lor, într-o experiență care simulează situații de supraviețuire autentice.

Fie că activitatea se desfășoară în zona montană, pe malul mării sau în Delta Dunării, provocarea izolării, gestionarea resurselor limitate și îndeplinirea provocărilor fizice vor duce participanții la limita rezistenței și încredere în sine. Fiecare situație simulată este concepută pentru a testa abilitățile și pentru a forța echipele să găsească soluții creative și eficiente.

În această aventură, sprijinul reciproc și organizarea eficientă în cadrul echipei vor juca un rol crucial în îndeplinirea sarcinilor și în menținerea unui mediu plăcut de lucru. Echipele care lucrează împreună, comunică eficient și își sprijină colegii vor avea mai multe șanse să aibă succes în provocările propuse.

„Survivor” este o experiență de team building care va întări încrederea și coeziunea echipei, dezvoltând abilități valoroase de supraviețuire, de luare a deciziilor și de gestionare a stresului. În acest context, participanții vor descoperi o latură nouă a colegilor lor și a propriilor abilități, într-un mediu care încurajează creșterea personală și profesională.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii