Vanatoarea de Resurse

„Vânătoarea de Resurse” este un concept de team building care solicită la maximum agilitatea mentală a participanților. Acesta este structurat ca o serie de provocări diversificate în care participanții își folosesc perspicacitatea pentru a descifra indicii, a răspunde la quiz-uri și a rezolva ghicitori. Echipele se îndreaptă către victorie urmând harta și indicațiile lor, într-un efort concentrat care testează la maximum capacitatea de lucru în echipă.

Această activitate este construită în așa fel încât să fie potrivită pentru o gamă largă de participanți. Activitățile sunt alese și echilibrate cu grijă pentru a asigura o implicare totală și egală a tuturor membrilor echipei, indiferent de abilitățile sau cunoștințele lor prealabile.

Fiind unul dintre cele mai populare programe de team building, „Vânătoarea de Resurse” este o experiență de neuitat, plină de distracție și entuziasm. Acest concept reprezintă nu doar o modalitate excelentă de a îmbunătăți coeziunea și productivitatea echipei, dar oferă și un cadru pentru crearea unor amintiri valoroase care vor rămâne cu echipa ta pentru o perioadă lungă de timp. Indiferent de rezultatul final, fiecare participant va părăsi evenimentul cu un sentiment de realizare, având în vedere că a contribuit activ la succesul echipei sale.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii