Civilizatiile Universului

„Civilizațiile Universului” este un concept de team building unic care îmbină lucrul în echipă cu expresia creativă și comunicarea eficientă. Acest program oferă o platformă captivantă care testează și dezvoltă aptitudinile de comunicare, capacitatea de a prelua și a interpreta diferite roluri și abilitatea de a ajunge la compromisuri în cadrul echipei, toate acestea contribuind la îndeplinirea obiectivului activității.

Bazându-se pe informațiile și materialele puse la dispoziție, fiecare echipă este provocată să conceapă și să dezvolte o întreagă civilizație, așa cum ei o văd. Aceasta include crearea de obiecte unice de îmbrăcăminte, dezvoltarea de meșteșuguri specifice, crearea unui totem, a altor obiecte distinctive și a ritualurilor care caracterizează acea civilizație. Misiunea echipei nu se oprește la crearea acestor elemente, ci necesită și exprimarea lor artistică în fața întregului grup.

La încheierea prezentărilor, echipele vor fi recompensate pentru inovația, creativitatea și talentul lor artistic. „Civilizațiile Universului” este nu doar o oportunitate de a explora și a exprima creativitatea, dar și un mod excelent de a dezvolta legături mai strânse în cadrul echipei, de a îmbunătăți abilitățile de comunicare și de a experimenta valoarea esențială a compromisului pentru atingerea unui obiectiv comun.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii