Vanatoarea de Resurse

„Construcția de Mașinuțe” este un joc de team building în care membrii unei echipe lucrează împreună pentru a construi o mașinuță, fie din piese pre-fabricate, fie din materiale de bază, în funcție de complexitatea activității.

Scopul activității este de a încuraja colaborarea, creativitatea și rezolvarea problemelor în cadrul echipei. De asemenea, poate pune accent pe dezvoltarea abilităților de leadership și de delegare a sarcinilor.

De obicei, echipele sunt evaluate în funcție de eficiența cu care și-au îndeplinit sarcinile, calitatea produsului finit și, uneori, și performanța mașinuței într-o cursă sau alt test funcțional. Reușita nu constă neapărat în câștigarea cursei, ci mai degrabă în procesul de a lucra împreună ca echipă pentru a atinge un obiectiv comun.

Această activitate este o modalitate excelentă de a ilustra importanța colaborării și a comunicării eficiente în cadrul unei echipe, deoarece fiecare membru al echipei trebuie să își înțeleagă rolul și să lucreze împreună pentru a atinge obiectivul.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii