Sailing Regata

„Sailing Regatta” este un concept de team building care te duce pe apele deschise pentru a explora valoarea comunicării, a colaborării și a leadershipului într-un mediu dinamic și provocator. Să petreci un weekend navigând cu barca este mai mult decât doar o oportunitate de a te bucura de soare și de mare; este o experiență unică de a construi și a întări o cultură de echipă, care reflectă valorile corporative și promovează înțelegerea și cooperarea în cadrul grupului.

Acest program îi va determina pe participanți să descopere importanța coordonării și a organizării eficiente, în timp ce navighează printr-un proces de învățare care include înțelegerea capacităților navei, interpretarea condițiilor meteorologice și utilizarea instrumentelor de navigație. În toate acestea, lucrul în echipă este esențial.

Sub supravegherea unui skipper profesionist, fiecare membru al echipei va fi implicat în manevrele și activitățile de pe barcă, învățând să navigheze eficient și să determine traseul optim. Acest nivel de participare îi ajută pe membrii echipei să se simtă valoroși și responsabili, fortificând sentimentul de apartenență la grup.

Experiențele acumulate în cadrul acestui team building pot oferi un înțeles mai profund al modului în care factorii externi influențează comportamentul și performanța echipei. În plus, „Sailing Regatta” este o oportunitate de a se îmbunătăți abilitățile de luare a deciziilor sub presiune, de a se dezvolta reziliența și de a îmbunătăți comunicarea și colaborarea în echipă – toate acestea într-un cadru distractiv și stimulativ.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii