Kilimanjaro Challenge

„Kilimanjaro Challenge” este un concept de team building care te invită să te angajezi într-o simulare a unei expediții pe muntele Kilimanjaro, cel mai înalt vârf din Africa. Această activitate combină în mod strategic capacitatea de planificare, abilitatea de a gestiona schimbările, competențele de negociere și lucrul în echipă, toate într-o experiență complexă și stimulativă.

Această provocare unică simulează o călătorie către vârful muntelui, cu resurse limitate și cu provocări inspirate din traseul real al unei ascensiuni. Începând cu un plan de acțiune și o strategie bine definită, echipele trebuie să răspundă activ și prompt la provocările și schimbările care apar pe traseu, ținând cont de limitările de resurse, cerințele de securitate și elementul de competiție prezent în această experiență.

După terminarea activității, participanții vor fi încurajați să analizeze ce s-a întâmplat în timpul exercițiului: cum au influențat deciziile lor evoluția evenimentelor, ce lecții au învățat din provocările cu care s-au confruntat și cum pot aplica aceste observații în circumstanțele din viața reală. În acest mod, „Kilimanjaro Challenge” devine mai mult decât o simplă activitate de team building; este o oportunitate de a dobândi înțelesuri profunde și de a genera schimbări permanente și eficiente în comportamentul individual și de echipă. Cu siguranță, această experiență va avea un impact puternic și de lungă durată asupra echipei tale.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii