Orasul Viitorului

„Orasul Viitorului” este un concept captivant de team building, care încurajează membrii echipei să își utilizeze creativitatea, abilitățile de gândire strategică și atenția la detalii în construirea unei machete a unui oraș. Acest exercițiu stimulează nu doar imaginația, dar și înțelegerea practică a funcționării și organizării unei comunități urbane.

În cadrul acestei activități, fiecare echipă este responsabilă pentru proiectarea și construirea unei zone specifice a orașului, fie că este vorba de o zonă educațională, de afaceri, de relaxare etc. Se cere ca fiecare zonă să fie proiectată cu grijă, ținând seama de necesitățile comunității și de legăturile cu alte zone.

Elementele de viziune de ansamblu și atenția la detalii trebuie să meargă mână în mână în acest exercițiu, pentru a asigura coerența și funcționalitatea orașului. Echipele trebuie să lucreze împreună, respectând regulile stabilite și îndeplinind rolurile alocate, pentru a construi o machetă a unui oraș care nu numai că este estetic plăcută, dar și funcțională și logică.

Finalitatea activității constă în asamblarea tuturor zonelor și în asigurarea unei legături armonioase între acestea, creând astfel o imagine unitară a „Orașului Viitorului”. Acest concept este ideal pentru evenimente indoor și reprezintă o oportunitate excelentă pentru echipe de a-și pune la încercare abilitățile de colaborare, de planificare și de gândire creativă.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii