Operatiunea Pelicanu

„Operatiunea Pelicanu” este un concept de teambuilding centrat pe implicare, colaborare și spirit de aventură. Activitatea este concepută astfel încât să simuleze provocările tipice de la locul de muncă, dar într-un mod plin de distracție și energie, garantând participarea activă a tuturor membrilor echipei, indiferent de stilul lor personal.

Fiecare participant va fi solicitat să joace un rol esențial în echipa lor, lucrand împreună pentru a traversa o serie de activități și provocări ce se vor dezvălui pe parcursul evenimentului. Acestea pot include rezolvarea de enigme ingenioase, îndeplinirea de misiuni de căutare a comorii și multe altele, menite să stimuleze gândirea strategică și să încurajeze cooperarea.

Punctul culminant al „Operațiunii Pelicanu” este o sărbătoare tematică „pirat”, unde toți participanții se pot relaxa și se pot bucura de rezultatele eforturilor lor comune. Această petrecere nu doar că oferă un moment de distracție bine meritată, ci și servește drept recompensă pentru efortul de echipă și dedicare, consolidând în continuare legăturile de echipă. Cu „Operatiunea Pelicanu”, participanții vor pleca cu amintiri durabile și cu înțelegeri valoroase despre colaborare și eficiența echipei.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii