Team Postcards

„Team Postcards” este un concept de team building ce aduce împreună creativitatea și colaborarea într-un mod unic și interactiv. Acest program încurajează echipele să creeze o felicitare de mari dimensiuni care reflectă spiritul echipei, urmând o temă dată.

Echipele sunt formate din participanți care sunt însărcinați cu conceperea și design-ul unei felicitări. Aceasta trebuie să reprezinte fiecare membru al echipei și să transmită un mesaj specific, totul prin intermediul materialelor artistice oferite. Procesul de creare a felicitării este o ocazie excelentă de a stimula gândirea creativă, comunicarea eficientă și cooperarea în echipă.

Rezultatul final este o felicitare de dimensiuni impresionante (între 4 și 8 metri pătrați), care constituie un simbol al spiritului echipei și al muncei depuse împreună. Această realizare comună este apoi imortalizată într-o sesiune foto, care oferă un memento tangibil al eforturilor echipei și al legăturilor întărite prin acest exercițiu.

În „Team Postcards”, obiectivul principal este de a celebra succesul echipei și de a valoriza contribuțiile fiecărui membru, totul într-un cadru artistic și interactiv. Fiecare felicitare realizată devine o amintire valoroasă a momentelor petrecute împreună și a spiritului de echipă care s-a consolidat pe parcursul acestui exercițiu.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii