Photo Challenge

„Photo Challenge” este un concept de teambuilding care încurajează creativitatea și colaborarea prin intermediul fotografiei. Această activitate interactivă și distractivă presupune ca membrii echipei să îndeplinească diferite sarcini și provocări, rezolvându-le prin crearea de reprezentări fotografice.

Fiecare echipă va fi dotată cu un set de sarcini sau teme pe care trebuie să le exprime prin fotografii. Participanții pot utiliza dispozitivele mobile personale pentru a face fotografiile, încurajând astfel folosirea tehnologiei într-un mod productiv și distractiv. După ce imaginile au fost realizate, participanții pot utiliza instrumente web de editare pentru a personaliza și rafina rezultatele lor, stimulând în același timp abilitățile de gândire critică și de rezolvare a problemelor.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale „Photo Challenge” este că, pe lângă dezvoltarea abilităților de echipă și stimularea creativității, participanții vor păstra și o colecție de amintiri vizuale ale evenimentului. Aceasta nu numai că reprezintă un suvenir valoros, dar și un reper vizual al succesului lor ca echipă, care poate servi ca o sursă de inspirație și de mândrie pentru viitor.

  Informatii eveniment

  Informatii contact


  Poveștile Clienților

  Echipe cu Experiente de succes

  Testimoniale

  Ce spun clientii