CFT | Teambuilding altfel prin Moldova si Odessa

Fiind o echipa iubitoare de aventuri si experiente inedite, echipa CFT a acceptat cu entuziasm ideea unui Teambuilding altfel. Astfel, am mers impreuna cu ei sa  descoperim o parte din cultura vecinilor nostri, Moldova si Ukraina.

Prima provocare fiind traseul cu autocarul, au depasit-o cu brio, dand dovada de organizare, rabdare si multa energie, si s-au convins inca odata ca drumul spre experiente de success poate fi lung dar e mult mai placut cind il parcurg impreuna, cu optimism si voie buna!

Treasure Hunt in Odessa

Asadar, dupa o noapte de popas in Galati, prima etapa a aventurii a fost Odessa, unde membrii echipei au avut posibilitatea de a descoperi orasul, participand la un Treasure Hunt cu provocarea de a gasi locuri si monumente simbolice impreuna, astfel afland mai multe despre istoria orasului si a locuitorilor.

Programul a fost condimentat cu o degustare de produse locale si preparate specifice, pentru a completa experienta culturala ukrainiana.

Vizita catacombelor din Odessa

Locul perfect pentru a invata mai multe despre istoria orasului Odessa, catacombele subterane, fiind cea mai mare retea de tuneluri din lume, au pastrat ambianta de pe vremurile in care erau folosite ca adapost de partizanii sovietici.

Membrii echipei au parcurs, insotiti de un ghid specializat, nenumaratele camere amenajate, au ascultat istoriile adevarate despre personajele care au trecut pe acolo si au realizat ca capacitatea noastra, a oamenilor, de a ne adapta noilor circumstante pentru a face fata unor situatii, este nelimitata.

Vizita Muzeului Shustov

Dupa vizitarea catacombelor si al muzeului asociat acestora, a urmat un moment de relaxare si degustare in renumitul muzeu Shustev, in care am aflat mai multe despre istoria celebrilor antreprenori din familia Shustev, crearea brandului si tehnici de promovare inventate in acea perioada, dar si despre etapele de fabricare ale celebrului cognac care le poarta numele.

Moldova si cramele Purcari

Ultima etapa a aventurii CFT a fost renumitul Chateau Purcari, tematica fiind Ia Romaneasca si degustarea vinurilor Moldovenesti.

Fiind o seara de incheiere al evenimentului, membrii echipei au discutat despre impresiile lor in urma acestei experiente si au profitat din plin de momentele petrecute impreuna.