BADSI | Masinile Viitorului

De data aceasta, echipa BADSI au ales activitatea Constructia de Masinute pentru un program de Teambuilding outdoor desfasurat la Rucar. Energia acestei echipe, cadrul nemaipomenit al locatiei de la poalele muntilor, dar si organizarea excelenta au rezultat intr-un eveniment inedit, cu momente frumoase impreuna.

Masinile sustenabile BADSI

Pe parcursul constructiei masinutelor, participantii nu doar s-au implicat intr-un proiect comun, ceea ce sint deja obisnuiti sa faca impreuna, dar si-au pus la incercare creativitatea si au descoperit noi talente si roluri in echipa pe care nici nu le banuiau. S-au convins inca odata ca fiecare membru al echipei este important, avand calitati diferite si o viziune proprie, si asta face ca o echipa sa functioneze.

Am fost placut surprinsi de ideea lor de promovare a unui model ecologic, imaginand masinile unui viitor sustenabil, fapt ce subliniaza valorile companiei BADSI, dar si interesul si implicarea membrilor in problemele legate de mediul inconjurator.

Activitatea s-a incheiat cu un car race, in care echipele au dat dovada de o buna comunicare si coordonare, si au iesit invingatori impreuna!

Shic-Shock Party

Evenimentul a continuat cu o alta provocare… Party tematic Shoc-Shok, la care participantii au fost foarte deschisi si creativi, prezentand tinute indraznete si variate si inventand scenarii in jurul acestora.

Seara sa incheiat cu inmanarea diplomelor care reprezentau punctul forte al fiecarei echipe dar si cu o premiere a celor mai ingenioase costume.