Viva Credit | Treasure Hunt in Budapesta

Un program ce imbina conceptul Treasure Hunt cu explorarea unui oras si o croaziera de seara pe Dunare sa dovedit a fi perfect pentru o echipa tanara si energica ca Viva Credit. Dupa o calatorie cu trenul, in care membrii echipei au socializat, au dansat si s-au distrat, a urmat o zi plina de surprise si experiente inedite in Budapesta.

Treasure Hunt altfel

Fiind o activitate antrenanta dar si distractiva, participantii s-au adaptat rapid si s-au descurcat de minune cu misiunile acestui joc, gandit astfel incat sa implice fiecare persoana din grup.

Echipele au dat dovada de organizare, adaptabilitate, creativitate si coeziune dar si de capacitatea de a trece peste fiecare provocare impreuna, cu optimism si o oarecare doza de fun.

Party pe Dunare

Dupa o zi plina de provocari si descoperiri, membrii echipei au avut parte de o surpriza: o croaziera cu barca pe Dunarea de seara, unde au admirat luminile orasului si pur si simplu s-au distrat impreuna, celebrand succesele echipei si ale companiei.

Colaboram de 10 ani cu cei de la Top Teambulding si putem spune ca am trait experiente unice. In fiecare an au venit cu propuneri inedite pe apa sau pe uscat, atat in tara cat si in strainatate.
Ne leaga foarte tare profesionalismul de care dau dovada in organizarea evenimentului si experientele traite care sunt la superlativ. Aventura, adrenalina, imprevizibil, provocare, entuziasm si muuulta distractie sunt doar cateva dintre starile prin care am trecut de fiecare data alaturi de Top Teambuilding! Prin profesionalismul lor, pasiunea pe care o pun in ceea ce fac, au reusit sa transforme fiecare experienta in amintiri de nepretuit. Le multumim pentru creativitatea si determinarea de care au dat dovata de fiecare data, pentru serviciile ireprosabile si pentru prietenia frumoasa ce s-a legat intre noi. Suntem o companie care an de an implementeaza solutii inovatoare pentru a ne imbunatatii activitatea, ne plac schimbarile si ei au inteles asta de la inceput. In toata aceasta perioada, colaborarea cu Top Teambulding ne a ajutat sa incheiam un grup de lucru frumos prin experientele unice de care am avut parte, pe care le povestim in repetate randuri alaturi de colegi.Multumim Top Teambuilding pentru momentele frumoase!

– Ionut Stan, Director General Viva Credit IFN SA