Move Anywhere - Wellness Program

Program competitiv, gandit si dezvoltat special pentru echipele remote, cu obiectivul de ai scoate din rutina zilnica si zona de confort, prin provocari care necesita miscare fizica pentru atingerea obiectivelor setate.

Poate fi implimentata individual sau pe echipe, ca o activitate competitiva. Jocul ii provoaca pe participanti sa se deplaseze in aer liber raportand activitatile fizice efectuate, combinat cu mici provocari ca teste de gandire si photochallenge. Finalitatea jocului poate fi o surpriza ca premiu din partea companiei pentru acceptarea provocarilor si eforturile depuse.

Obiective

Ameliorarea starii fizice, engagement, imbunatatirea moralului angajatilor

Activitate

Wellness

Timing

Ongoing
Mod de desfasurare

Jocul se desfasoara pe maxim 54 de sesiuni, durata perioadei de activitate fiind ajustabila, in care participantii primesc o serie de taskuri si provocari atat fizice cat si mentale.Taskurile pot fi individuale si/sau combinate cu provocari de echipa, finalitatea acestora fiind indeplinirea unor  misiuni si targets, in functe de rezultatele comune.

Echipele isi pot urmari in timp real progresul, iar membrii se pot incuraja reciproc pentru indeplinirea obiectivelor. In acelasi timp, in aplicatie, pot vedea si progresul celorlalte echipe, stimualnd astfel spritiul de competitie si motivand participantii sa se implice in sarcinile active.

Provocari si taskuri posibile:

– move outdoor: se pot seta in functei de grad de dificultate, de la 1km pana la 3 sau 5 km zilnic.

– brain teasers: puzzles si taskuri vizuale, pe care le pot rezolva individual sau in echipa.

– raport feeling: o singura data pe perioada, fiecare participant poata sa transmita membrilor echipei sale starea sa de spirit. Astfel, acestia pot reactiona si intreprinde actiuni in functie de informatia primita de la colegi, pentru a imbunatati starea de spirit generala a echipei.

– raport activitate fizica: o singura data pe perioada, fiecare membru raporteaza activitatile fizice, iar toata echipa este bonusata in functie de performanta comuna.

– raport foto: in fiecare perioada, membrii echipei trebuie sa impartaseasca o poza individuala care sa transmita starea sa si interesele personale in momentul respectiv.

Aplicatia se poate customiza in termeni de durata, lungimea perioadei, obiectivele fizice si psihice, imagine si chiar brandul organizatiei.

Monitorizare: atat echipele cat si organziatorii, managementul sau echipele de HR, pot monitoriza progresul echipelor si informatiile transmise, care contin concluzii despre reusitele participantilor.

Ce va ofera aceasta activitate?

Printre beneficiile uni program de wellness pentru angajati se regasesc:

  • Imbunatatirea starii fizice si a moralului echipei;
  • Generare de engagement;
  • Sensibilizarea echipelor cand despre starea de spirit a colegilor;
  • Obtinerea unuei productivitati mai mari;
  • Reducerea absenteismului;
  • Reducerea costurilor de asistenta medicala.
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images