Vanatoarea de Resurse

Acest concept este unul dintre cele mai antrenante din punct de vedere al perspicacitatii. Programul este construit sub forma unui set de probe diverse in care participantii vor descifra indicii, quiz-uri si ghicitori, urmand harta si indicatoarele echipei lor, cu scopul de a pune la incercare munca in echipa.

Aceasta activitate este adaptata pentru toate tipurile de participanti, activitatile fiind alese si bine echilibrate pentru a permite implicarea fiecarei persoane.

Fiind  unul dintre cele mai populare programe, Vanatoarea de Resurse este foarte distractiva și, fara indoiala, va ramane o amintire frumoasa pentru  echipa ta pentru o perioada indelungata.

Obiective

Orientare, comunicare, teamwork

Activitate

Outdoor

Timing

de la 2 ore
Client Stories

Echipe cu Experiente de succes

O experienta inedita cu o echipa dinamica care a acceptat provocarea de a descoperi Budapesta prin intermediul unei aplicatii de orientare virtuala.

Membrii echipei Brenntag si-au depasit limitele intr-un Teambuilding altfel, cu provocari in cascadele si pesterile din Cheile Butii.

Oportunitate unica pentru echipa CFT, de a dezvolta abilitati de navigare si au inteles importanta rolului fiecarui membru in atingerea obiectivului comun.

De data aceasta provocarea a fost pentru noi, echipa Topteambuilding… Implimentarea unui concept nou cu echipa romano-franceza Idemia.

Am fost placut surprinsi de ideea de promovare a modelului sustenabil, abordata de echipa BADSI in cadrul acestei activitati de proiectare si construire a masinilor pentru un viitor durabil.

Ca in fiecare an, am sarbatorit impreuna cu VIVA Credit, sfarsitul unui an de succes.

images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images