Teambuilding Virtual

Tine-ti echipa conectata si motivata!

Indiferent daca scopul dumneavoastra este de a restabili moralul angajatilor, de a transmite un mesaj cheie, de a incuraja colaborarea sau de a facilita raportul la distanta intre membrii echipei, va punem la dispozitie concepte unice de Teambuilding Virtual, adaptate necesitatilor actuale ale echipelor. Folosind tooluri dezvoltate in acest sens, putem facilita evenimente virtuale de teambuilding pentru echipe de orice marime, oriunde s-ar afla in lume.

Fiecare activitate virtuala a fost conceputa special pentru a combate consecintele izolarii, pentru a spori moralul si pentru a optimiza productivitatea echipelor. Noile noastre activităti virtuale sunt solutia perfecta pentru a va reuni angajatii!

Alege activitatea perfecta pentru echipa ta si testeaz-o gratuit!

Intrebari frecvente

Care este dimensiunea ideala a unui grup pentru un eveniment de teambuilding virtual?

Unul dintre avantajele evenimentelor de Teambuilding Virtual este ca se pot gestiona grupuri de peste 400 de persoane simultan, cu ajutorul platformelor de comunicare web ca Zoom sau Teams. Dar anumite aplicatii din portofoliul TopTeambuilding restrictioneaza numarul de participanti per echipa, astfel ca numarul de echipe poate fi nelimitat insa numarul de persoane per echipa fie restrictionat de aplicatie fie dimensionat eficient in functie de recomandarile trainerilor si a obiectivelor stabilite.

Cat dureaza o activitate de teambuilding Virtual?

In functie de complexitatea activitatii si conceptul droit, durata unui eveniment poate varia intre 1.30 ore si cateva zile, pentru o experienta completa.

De ce logistica au nevoie participantii pentru un eveniment de teambuilding virtual?

Pentru desfasurarea unui eveniment virtual, fiecare participant va avea nevoie de un device cu conexiune la internet. Pentru anumite aplicatii poate fi necesar si al doilea device, fie laptop pentru comunicarea cu colegii, fie smartphone sau tableta pe care va instala aplicatia care contine jocul, fiind compatibila cu sistemele de operare Android si IOS.

Echipa TopTeambuilding va avea grija sa comunice toate instructiunile privind descarcarea aplicatiei inainte de ziua in care va avea loc activitatea de Teambuilding cat si informatiile de conectare.

Cum pot fi adaptate Activitatile Virtuale TopTeambuilding specificului si cerintelor fiecarui grup?

Fiecrare echipa fiind unica, scopul nostru este sa livram evenimente si activitati adaptate necesitatilor fiacarui client. De aceea, programele noastre de Teambuilding Virtual pot fi personalizate atat prin task-uri orientate spre obiectivele stabilite impreuna cat si prin tematici variate si concepte complexe care cuprind toate etapele unui teambuilding clasic.

Cum putem fi siguri ca activitatile propuse de echipa TopTeambuilding sunt optime pentru echipa noastra?

Pentru ca si noi ne dorim sa va cunoastem asteptarile, ca ulterior sa va putem oferi un eveniment personalizat, va propunem ca in prima etapa sa testam impreuna activitatile care va intereseaza. Astfel, avem posibilitatea sa va prezentam in detaliu fiecare program, si sa il imaginam impreuna ca parte din concept.

Cum se deruleaza un demo online?

Simuland o echipa implicata in activitate, cu participarea persoanelor de decizie din compania dumneavoastra si moderatorii TopTeambuilding.

Testimoniale

Ce spun clientii nostri

Catalin Ceausu
Managing Director
Intens, superb, greu, frumos, provocator, MAI VREM!!
Silvia Dascalu
Finance Director SEE
"Organizarea a fost exceptionala, activitatile fiind de exterior si de interior, ceea ce ne-a ajutat sa nu avem timpi morti, caci vremea a fost capricioasa, iar moderatorii s-au integrat nemaipomenit cu echipa Goodyear. De atunci am colaborat in fiecare an, alegind activitati din ce in ce mai antrenante si mai deosebite: croaziera in Delta, rafting pe Nera, tiroliana etc... unde, pe linga organizare, am fost impresionati de atentia legata de toate detaliile ce tineau de secutitatea oamenilor in fiecare dintre activitati."
Mihnea Spataru
Team Leader

"Obiectivul companiei Genpact pentru aceasta actiune a fost pe deplin realizat, in sensul ca angajatii deplasati au dovedit spirit de echipa in cadrul activitatilor propuse de firma dvs, combativitate si eficienta la nivelul asteptarilor si au putut beneficia si de o distactie pe cinste intr-un cadru natural deosebit."

Laurentiu Ionut Stan
General Director
"Colaboram de 10 ani cu cei de la Top Teambulding si putem spune ca am trait experiente unice. In fiecare an au venit cu propuneri inedite pe apa sau pe uscat, atat in tara cat si in strainatate. Ne leaga foarte tare profesionalismul de care dau dovada in organizarea evenimentului si experientele traite care sunt la superlativ.Aventura, adrenalina, imprevizibil, provocare, entuziasm si muuulta distractie sunt doar cateva dintre starile prin care am trecut de fiecare data alaturi de Top Teambuilding! Prin profesionalismul lor, pasiunea pe care o pun in ceea ce fac, au reusit sa transforme fiecare experienta in amintiri de nepretuit."