Teambuilding de vara!

Tu ce reteta folosesti in aceasta vara pentru a-ti racori angajatii si pentru a relaxa atmosfera?

Fii alaturi de echipa ta in cea mai provocatoare vara de pana acum. Strange-ti colegii si demonsteaza-le ca indiferent de situatie sunteti cu adevarat o echipa  care stie sa se distreze.

Va invitam sa alegeti conceptul care vi se potriveste cel mai bine si haideti impreuna sa dam frau liber imaginatiei, creativitatii si sa organizam un eveniment care sa  sparga  monotonia instalata din ultimele luni.

Teambuilding la mare!

Pentru cei care prefera marea si soarele

Ce poate fi mai revigorant pentru echipa ta decat un Teambuilding la mare pe acest timp calduros? Sailing pe Marea Neagra sau Mediterana, este un concept excelent pentru un maxim de interactiune si fun. Echipele vor fi insotite de skipper profesionist, vor descoperi bazele navigarii si importanta lucrului in echipa, asociand situatiile intalnite pe barca cu cele din viata de zi cu zi a companiei si mediului de lucru.

Fie ca e vorba de learning, competitie, sau coordonare pentru navigare in siguranta, toate aceste atribute se pot regasi in programele de sailing.

Teambuilding la munte!

Pentru iubitorii de adrenalina si aventuri in natura

Un teambuilding la munte este varianta excelenta pentru cei care vor sa iasa din zona de confort si rutina casa-birou. Poate fi de o zi sau un week-end, cu activitati variate care va apropie de natura si va schimba total ideile. Canyoning prin cascade montane, rafting sau rapel in pestera, trasee de speologie sau chiar scufundari in lacuri glaciare, avem de toate, pentru echipele dornice de aventura. Dormitul la cort si cina la ceaun sunt recomandate pentru o experienta de neuitat!

Teambuilding langa Bucuresti

Pentru echipele dornice de interactiune

Daca doriti sa iesiti din birou pentru un Teambuilding sau o zi in aer liber, solutiile sint infinite pentru o zi fresh, in natura: Treasure Hunt, Water Splash, Workshop-uri outdoor, Garden party sau pur si simplu o zi de office la iarba verde sunt doar cateva dintre ele. Oricare dintre aceste activitati pot fi adaptate noilor conditii, pentru echipe mici sau medii.

Teambuilding Virtual

Adaptat echipelor remote

Daca echipa ta inca lucreaza de acasa, avem solutii si pentru tine, hai sa-i trimitem pe un taram de poveste din propriul fotoliu si sa ii provacam sa desluseasca misterele Egiptului antic, prin aplicatia Action Track.

Acest concept este adaptat echipelor care inca nu s-au intors la birou si care doresc sa sparga monotonia prin diferite provocari: de perspicacitate, agilitate si munca in echipa. Ce zici, suna provocator?

Care reteta se potriveste cel mai bine echipei tale?