Specializatați în crearea și producerea de programe de
Team-building și Corporate

Fondată în 2004, agenția TopTeambuilding este specializată în crearea și producerea de programe de Team-building, concepte dedicate și, mai nou, organizarea de conferințe și Gala corporate.

oferim sprijinul necesar pentru analiza de problematici și ameliorarea lor dar și pentru a combate stresul și rutina zilnică de la birou. Pachetele noastre personalizate răspund nevoilor fiecărui client iar locațiile special alese oferă mediul perfect pentru obținerea de rezultate favorabile.

De la concepere până la elaborarea proiectului și lansarea evenimentului, suntem prezenți la fiecare etapă, atenți la cele mai mici detalii, însoțiți întotdeauna de cei mai experimentați traineri.

Cei 15 ani de experiență ne-au ajutat, evoluăm și ne dezvoltăm abilitățile și creativitatea pentru a răspunde într-un mod relevant la toate cerințele clienților noștri, oricât de provocatoare ar fi.

Acesta este motivul pentru care marea majoritate a companiilor cu care colaborăm, sunt clienți fideli și chiar ne-au devenit parteneri.

Mereu pregatiti sa va ajute!

Echipa TopTeamBuilding

Despre noi

George Frusinoiu

MANAGING DIRECTOR
Despre noi

Romeo Nicolescu

EVENTS COORDINATOR
Despre noi

Ana Zara

EVENTS PLANNER
Despre noi

Vlad Alexe

TEAM TRAINER
Testimoniale

Ce spun clientii