Despre noi

Despre TopTeambuilding

Fondata in 2004, agentia TopTeambuilding este specializata in crearea si producerea de programe de Team-building, concepte dedicate si mai nou, organizarea de conferinte si Gala corporate.

Va oferim sprijinul necesar pentru analiza de problematici si ameliorarea lor dar si pentru a  combate stresul si rutina zilnica de la birou. Pachetele noastre personalizate raspund nevoilor fiecarui client iar locatiile special alese ofera mediul perfect pentru obtinerea de rezultate favorabile.

De la concepere pana la elaborarea proiectului si lansarea evenimentului, suntem prezenti la fiecare etapa, atenti la cele mai mici detalii, insotiti intotdeauna de cei mai experimentati traineri.

Cei 15 ani de experienta ne-au ajutat, sa evoluam si sa ne dezvoltam abilitatile si creativitatea pentru a raspunde intr-un mod relevant la toate cerintele clientilor nostri, oricat de provocatoare ar fi.

Acesta este motivul pentru care marea majoritate a companiilor cu care colaboram, sint  clienti fideli si chiar ne-au devenit parteneri.

Mereu pregatiti sa va ajute!

Echipa TopTeamBulding

Managing Director

George Frusinoiu

Events Coordinator

Romeo Nicolescu

Events Planner

Ana Zara

Team Trainer

Vlad Alexe

Ce spun clientii nostri

Cele mai recente recenzii primite

Florin Glinta
Senior Trainer and Consultant, Sfera Business
Cum naibii sa imbini jobul cu pasiunea de a urca munti? Pai se poate si asa, practic e primul grup maricel pe care l-am ghidat pe Kilimanjaro, impreuna cu neobositul Geo. Da, se poate ajunge si asa, cu conditia sa fii bun la planificare, negociere, sa scapi de furtuni, de comete si de coioti, si ...mai ales de stormul din interiorul fiecarei echipe, care uneori explodeaza cand nu te astepti. Si e fain, cu oameni frumosi, intr-o echipa romano-franceza de invingatori!
Silvia Dascalu
Finance Director SEE
"Organizarea a fost exceptionala, activitatile fiind de exterior si de interior, ceea ce ne-a ajutat sa nu avem timpi morti, caci vremea a fost capricioasa, iar moderatorii s-au integrat nemaipomenit cu echipa Goodyear. De atunci am colaborat in fiecare an, alegind activitati din ce in ce mai antrenante si mai deosebite: croaziera in Delta, rafting pe Nera, tiroliana etc... unde, pe linga organizare, am fost impresionati de atentia legata de toate detaliile ce tineau de secutitatea oamenilor in fiecare dintre activitati."
Mihnea Spataru
Team Leader

"Obiectivul companiei Genpact pentru aceasta actiune a fost pe deplin realizat, in sensul ca angajatii deplasati au dovedit spirit de echipa in cadrul activitatilor propuse de firma dvs, combativitate si eficienta la nivelul asteptarilor si au putut beneficia si de o distactie pe cinste intr-un cadru natural deosebit."

Laurentiu Ionut Stan
General Director
"Colaboram de 10 ani cu cei de la Top Teambulding si putem spune ca am trait experiente unice. In fiecare an au venit cu propuneri inedite pe apa sau pe uscat, atat in tara cat si in strainatate. Ne leaga foarte tare profesionalismul de care dau dovada in organizarea evenimentului si experientele traite care sunt la superlativ.Aventura, adrenalina, imprevizibil, provocare, entuziasm si muuulta distractie sunt doar cateva dintre starile prin care am trecut de fiecare data alaturi de Top Teambuilding! Prin profesionalismul lor, pasiunea pe care o pun in ceea ce fac, au reusit sa transforme fiecare experienta in amintiri de nepretuit."
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images