Constructia de Masinute

Acest concept este unul dintre cele mai dinamice si mai complete, imbinand  abilitati practice, de constructie si creativitate, cu lucrul in echipa.

Constructia de masinute este un program care implica intregul grup in realizarea unui model de mașina functionala, respectand fazele implicite ale unui priect complex: proiectare, design, constructie, testare.

Dar nimic nu vine usor intr-o provocare la fel de interesanta si competitiva ca aceasta, echipele trebuimnd sa demonstreze capacitatea masinilor intr-o cursa reala.

Este nevoie de disciplina, coordonare, planificare si utilizare eficienta a resurselor pentru a finaliza acest challenge.

Obiective

Gestionarea eficienta a resurselor, planning, time management

Activitate

Indoor

Timing

de la 2 ore
Client Stories

Echipe cu Experiente de succes

O experienta inedita cu o echipa dinamica care a acceptat provocarea de a descoperi Budapesta prin intermediul unei aplicatii de orientare virtuala.

Membrii echipei Brenntag si-au depasit limitele intr-un Teambuilding altfel, cu provocari in cascadele si pesterile din Cheile Butii.

Oportunitate unica pentru echipa CFT, de a dezvolta abilitati de navigare si au inteles importanta rolului fiecarui membru in atingerea obiectivului comun.

De data aceasta provocarea a fost pentru noi, echipa Topteambuilding… Implimentarea unui concept nou cu echipa romano-franceza Idemia.

Am fost placut surprinsi de ideea de promovare a modelului sustenabil, abordata de echipa BADSI in cadrul acestei activitati de proiectare si construire a masinilor pentru un viitor durabil.

Ca in fiecare an, am sarbatorit impreuna cu VIVA Credit, sfarsitul unui an de succes.

images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images