Adventure Team

Fie ca e vorba de canyoning prin cascade montane, rafting sau rapel in pestera, trasee de speologie sau chiar scufundari in lacuri glaciare, toate acestea pot fi combinate intr-un traseu de aventura si experiente inedite pentru un Teambuilding la extrem.

Traseele sunt organizate de traineri cu experienta, certificati, folosind echipamente de protectie speciale, pentru a oferi o experienta unica, in conditii de maxima siguranta.

In astfel de experiente se poate demonstra spiritul de echipa, sentimentul de apartenenta la grup si mai ales, capacitatea de adaptare la situatii care impun iesirea din zona de confort.

Obiective

Depasire de sine, teamwork, coeziune

Activitate

Outdoor

Timing

de la 6 ore
Client Stories

Echipe cu Experiente de succes

O experienta inedita cu o echipa dinamica care a acceptat provocarea de a descoperi Budapesta prin intermediul unei aplicatii de orientare virtuala.

Membrii echipei Brenntag si-au depasit limitele intr-un Teambuilding altfel, cu provocari in cascadele si pesterile din Cheile Butii.

Oportunitate unica pentru echipa CFT, de a dezvolta abilitati de navigare si au inteles importanta rolului fiecarui membru in atingerea obiectivului comun.

De data aceasta provocarea a fost pentru noi, echipa Topteambuilding… Implimentarea unui concept nou cu echipa romano-franceza Idemia.

Am fost placut surprinsi de ideea de promovare a modelului sustenabil, abordata de echipa BADSI in cadrul acestei activitati de proiectare si construire a masinilor pentru un viitor durabil.

Ca in fiecare an, am sarbatorit impreuna cu VIVA Credit, sfarsitul unui an de succes.

images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images
images