OUTDOOR

Petrecem majoritatea timpului la birou in fata calculatorului. Opt - noua ore pe zi, 5 zile pe saptamana suntem nevoiti sa stam intr-o incapere lucrand. Stim din experianta ca cele mai frumoase si reusite programe de teambuilng sunt cele in care activitatile sunt outdoor.

Fie la munte, la mare sau in delta, in padure sau pe plaja, Top Teambuilding pregateste pentru dumneavoastra cele mai interesante si inedite programe. Activitati adventure, trasee de orientare, olimpiade pe malul marii sau excursii pe canalele dunarii, toate va testeaza spiritul de echipa si ajuta la consolidarea grupului.

In conceptele noastre pot fi intergrate si activitati individuale precum plimbarile Offroad 4x4, ATV, buggy, snowmobile, puteti incerca zorbix, parapanta, echitatie sau tir cu pusca si tir cu arcul. Recomandam unitati de cazare pretabile pentru orice tip de activitate, va ducem in cele mai pitoresti locuri din tara, va provocam sa petreceti zile de neuitat pe un hotel plutitor de 4*, incercati hotelurile de lux de pe malul marii sau pensiunile modern amenajate de la poalele muntilor.
Optati pentru un teambuilding in natura!
COPYRIGHT © 2011 TOPTEAMBUILDING
TOATE DREPTURILE REZERVATE
WEB DESIGN: INFODESIGN