DESPRE NOI

Top Teambuilding

Top Teambuilding lucreaza pentru dumneavoastra inca din 2004 si isi propune sa va fie alaturi multi ani de acum inainte. Agentia a fost fondata din initiativa unor tineri entuziasti, dornici de reusita care au si reusit, in scurt timp, sa creeze programe menite sa satisfaca cerintele oricarui client.

Astazi, Top Teambuilding creeaza pentru dumneavoastra si echipa pe care o coordonati , programe complete de teambuilding personalizate si evenimente corporate. Trainerii nostrii va antreneaza in activitati adventure si va testeaza abilitatile lucrului in echipa.

Pornind de la programe adventure (in cadrul carora se pot practica sporturi precum alpinism, escalada, mountain bike, rafting, canyoning, pescuit, vanatoare si multe altele) si pana la activitati indoor de creativitate si perspicacitate, compania noastra va ofera solutii concrete de imbunatatire a muncii in echipa si facilitarea comunicarii colegiale.

Preturi avantajoase si conditii excelente de desfasurare a unui teambuilding de calitate ne recomanda ca parteneri de incredere. Toate programele, in orice locatie doriti (munte, mare, delta) pot fi combinate si adaptate astfel incat sa va satisfaca intru totul cerintele.

In cazul in care doriti un program relaxant, revigorant, va propunem programe desfasurate in locatii inedite. Bucurati-va de excursii de business deosebite, reamintiti-va ce inseamna agroturismul si redescoperiti placerea vanatului si a pescuitului. Lasati grijile la birou si distrati-va cu colegii, alaturi de echipa Top Teambuilding.
"Cautind posibilitati de a condimenta , cu activitati placute si recreative, un Team Retreat oferit in 2008 angajatilor firmei Goodyear Dunlop Tires Romania SRL, am apelat la Top Team Building. Nu mai lucrasem cu ei pina atunci si am avut emotii, deoarece nici nu alocasem un buget semnificativ activitatilor si nici nu ma prea pricepeam in alegerea lor. Am lasat totul pe seama reprezentantilor Top Teambuilding si nu am avut ce regreta! Organizarea a fost exceptionala, exercitiile au fost si de exterior si de interior, ceea ce ne-a ajutat sa nu avem timpi morti, caci vremea a fost capricioasa, iar moderatorii lor s-au integrat nemaipomenit cu echipa Goodyear, participind si la serile de discoteca si karaoke. De atunci i-am folosit in fiecare an alegind activitati din ce in ce mai antrenante si mai deosebite: croaziera in Delta, rafting pe Nera, tiroliana etc. unde, pe linga organizare, am fost impresionati de atentia legata de toate detaliile ce tineau de secutitatea oamenilor in fiecare dintre activitati."
Silvia Dascalu
Finance Director SEE

Obiectivul companiei Genpact pentru aceasta actiune a fost pe deplin realizat, in sensul ca angajatii deplasati au dovedit spirit de echipa in cadrul activitatilor propuse de firma dvs, combativitate si eficienta la nivelul asteptarilor si au putut beneficia si de o distactie pe cinste intr-un cadru natural deosebit.
Mihnea Spataru
Team Leader

TOP Teambuilding va ajuta in consolidarea relatiilor cu colegii de munca si perfectioneaza calitatea echipei prin participarea in activitati de teambuilding. Va oferim sprijinul necesar pentru a combate stresul si rutina zilnica de la birou. Pachetele noastre personalizate raspund nevoilor fiecarui client, astfel ca dumneavoastra sa beneficiati de servicii de top.
Locatiile special alese ofera mediul perfect pentru activitatile interactive.
Programele de teambuilding pe care le organizam se adreseaza companiilor care doresc sa atinga:

  • • Coeziunea echipei
  • • Imbunatatirea comunicarii intre membrii echipei
  • • Cresterea nivelului de responsabilitate
  • • Dezvoltarea increderii de sine
  • • Dezvoltarea abilitatilor de rezolvare a conflictelor
  • • Incurajarea spiritului de leadership
  • • Si nu in ultimul rand , tuturor celor care vor sa se distreze cu colegii.
COPYRIGHT © 2011 TOPTEAMBUILDING
TOATE DREPTURILE REZERVATE
WEB DESIGN: INFODESIGN