Hotel Delta Nature Resort
 Localitate: Somova, Tulcea
 Zona: Delta Dunarii
 Numar camere: 30
 Numar locuri: 60
 Pret persoana: 0.00
 Pret camera: 0.00
 Clasificare: 5 stele
 Coordonate geografice: Lat 45.000000000 Lng 28.000000000
 Facilitati Indoor:
SPA
Sala de conferinte
Restaurant
Biliard
 Facilitati Outdoor:
Teren Tenis
Terasa
Piscina
 Descriere:
Complexul de 5 stele Delta Nature este situat în Tulcea, în mijlocul rezervaţiei naturale Delta Dunării, inclusă în Patrimoniul UNESCO, şi oferă 30 de vile private pe malul lacului Somova, precum şi excursii organizate cu bărci cu motor, catamarane, elicoptere şi ATV-uri. 

Fiecare dintre cele 30 de vile spaţioase include un living separat cu lounge, o baie spaţioasă şi o verandă mare cu vedere impresionantă la lac şi la câmpiile maiestuoase care se întind până la orizont. Printre facilităţile disponibile se numără pilote cu puf, lenjerie de pat din bumbac, articole de toaletă luxoase, un suport de vinuri, facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea, telefon cu linie internaţională directă, un birou, canapele confortabile şi un şemineu. 

Delta Nature Reserve este mare şi include şi piscină, saună, cadă cu hidromasaj şi o sală de masaj. 

Proprietatea pune la dispoziţie restaurante şi baruri variate care servesc diverse preparate culinare bazate pe peşte proaspăt de provenienţă locală. 

Oaspeţii beneficiază de acces direct la canalele navigabile ale rezervaţiei Delta Dunării. Prin intermediul flotei de bărci pilotate de ghizi locali profesionişti, oaspeţii pot descoperi fauna bogată şi vegetaţia Deltei, cu peste 300 de specii de păsări, 60 de specii de peşti, 1200 de specii de plante şi arbori şi cea mai mare colonie de pelicani din Europa. 

Complexul apare în top 100 destinaţii de vacanţă realizat de revista Vogue.

Camerele Hotelului: 30.