29.Aug.2017 Curse cu masinute

Constructie, design si competitieAcest concept este unul dintre cele mai dinamice si mai interesante pentru orice eveniment - combina mai multe abilitati: organizare in echipa, coordonare in asamblarea unor elemente diferite, creativitate si competitivitate.
In prima faza a acestui concept fiecare echipa va primi materiale de baza pentru constructia unei masinute.;
A doua faza – conceperea design-ului pentru fiecare tip de masinuta dupa o anumita tema;
A treai faza -concursul - consta in deplasarea masinutelor pe trasee bine definite, astfel incat va fi o proba de indemnare, de testare a rezistentei vehiculului si de viteza pentru parcugerea traseului. 

03.Aug.2017 Olimpiada transformarilor

Transformare prin sport! Transformare prin adaptare la nou!Grupul format se va imparti in doua echipe ce vor participa la o competitie. Probele se vor desfasura cu echipamente mai putin conventionale, avand ca finalitate atat recunoasterea ca invingator, cat si multa distractie si buna dispozitie. Numai cei care se vor adapta rapid vor castiga!

03.Aug.2017 Ordinul cavalerilor templieri

Decizii rapide ce pot modifica istoriaOrdinul Cavalerilor Templieri este un program de tip board-game, ce imbina concepte din Game Theory, Psihologie Cognitiva si principii de Management, intr-o experienta ce cauta sa simuleze realizarea unui proiect, cerand participantilor in mod constant sa ia decizii ce vor afecta nu doar propria soarta, ci si pe cea a echipei.

03.Aug.2017 Bucharest Explorer

Activitate outdoor - Descorperirea zonelor istorice din BucurestiBucharest Explorer este un program ce imbina clasicul Treasure Hunt cu explorarea turistica a orasului Bucuresti. Echipele vor primi ghicitori si probleme de rezolvat la locul obiectivului turistic, cu scopul de a lucra impreuna pentru a strange cat mai repede informatia relevanta si a rezolva probele. Activitatea se desfasoara in zona Piata Universitatii  pe o raza de ~5 km.

12.Jan.2017 INVATAM SA COMUNICAM EFICIENT
O comunicare buna ne poate duce departe

Comunicarea prin arta teatrala - un nou concept la moda, care, prin metode ce tin de tehnici de actorie, te ajuta sa comunici cu orice interlocutor. Inveti sa te exprimi mai liber si sa fii mai expresiv, avand un limbaj nonverbal mai bogat. Devii astfel mai convingator si mai influent, fara efort.

Comunicare prin jocuri de grup – invatam sa ne manifestam asa cum nu am mai avut niciodata curajul sa o facem! De la un simplu joc, cum poate fi telefonul fara fir, mima, exprimarea doar prin desen, jocul de LEGO, ajungem sa intelegem cum sa ne depasim temerile legate de felul in care altii ne percep si ne judeca si nu numai, invatam sa ne bucuram impreuna!

Exprimare prin arta - dintodeauna acest mod de exprimare a fost si ramane cel mai frumos. Acolo unde imaginatia se imbina cu indemanarea, cu siguranta va iesi ceva de neuitat! Am experimentat cateva programe, care au avut un success neasteptat si pe care ti le propunem si tie: orasul viitorului, pictura in puzzle, felicitarea de grup, modelarea in plastilina.

Pentru a cere o oferta completa va rugam sa accesati linkul urmator: http://topteambuilding.ro/main/formular

12.Jan.2017 COMPETITII SPORTIVE
Miscarea in aer liber aduce intotdeauna voie buna

Hai sa facem miscare impreuna, dar nu oricum, ci organizat.

Asa ca organizam fotbal pe terenuri amenajate cu iarba artificiala, in orice perioada a anului.

Dar si volei, mai ales la mare si mai ales la soare. Ce este mai frumos ca, dupa un efort intens, sa te arunci in valurile marii? Hai alaturi de noi!

Pentru a cere o oferta completa va rugam sa accesati linkul urmator: http://topteambuilding.ro/main/formular

12.Jan.2017 PROGRAME CSR
Vrem o tara mai curata. Campanii de igienizare a zonelor turistice.

Hai sa invatam sa traim si sa respiram aer curat. Mai ales in zonele de munte si in special pe malurile raurilor, oamenii uita sa aiba grija si de mediul inconjurator.

Am reusit si de data asta sa convingem. Cu putin efort si la un ritm usor ca de plimbare, am curatat o vale intreaga. Iar la sfarsit, pentru ca am fost harnici, am primit multumiri si nu numai, un picnic pe cinste.

Pentru a cere o oferta completa va rugam sa accesati linkul urmator: http://topteambuilding.ro/main/formular

09.Jan.2017 CIVILIZATIILE UNIVERSULUI
Crearea unor noi civilizatii

Acest concept presupune definirea si dezvoltarea elementelor culturale ale unor civilizatii.

Cu ajutorul informatiilor si materialelor oferite, fiecare echipa va trebui sa creeze identitatea culturii unei civilizatii.

09.Jan.2017 ORASUL VIITORULUI
Unul dintre cele mai interesante concepte de creatie pentru orice eveniment indoor

Activitatea presupune conceperea machetei unui oras, prin alocarea a cate unei zone specifice din oras (zona industriala, de business, educativa, de divertisment) si construirea acestora in viziunea fiecarei echipe. Echipele vor trebui sa comunice eficient pentru a asigura functionalitatea orasului si dupa alipirea machetelor zonale.

COPYRIGHT © 2011 TOPTEAMBUILDING
TOATE DREPTURILE REZERVATE
WEB DESIGN: INFODESIGN